Monday, October 3, 2011

~SeDeTiK lEbIh~

hye...slm smua...korg chat x..ermm hr ni bru de mood nk update belogg nihhh...mklum la 2 3 hri lpas..bz kit..bz ngn my b..huhuuu...sedetik lebih gak la aku brsma dia...tp 2 la kn...bla kta dk ngan org trsyg ni ase msa 2 brlalu ngan cepat je..pejam celik pejam celik my b da brangkat plang ke kg..mnghbiskn saki baki cti y msh aderr...

hmmmmmm....redha je la kn...tp wlupn skejap je msa aku n my b bersama...still ade knanagn2 y trcpta tao...hehehhe...meh kta tngk...huhuuh

HARI PERTAMA

msa nihhh bru dk testing kmera..dk setting tmpat ala2 trbaek la kn nk shoot...mklum la my b kn PUTIH. kehkehkeh.....

pixxx nihhh aku plg ska..x tau nape..mybe nilai estetika dia agk tggi..hahahhaha...bdk sstera kn...biaserrrr..tp siyesly..mmng aku ska..but my b x bpe ska y nihhh dia ska pox stu ag...jom kta tngk dia kta perr....

pix ni la my b ska...dia kta msa nihhh mka aku cm mnja jerrrr...( * ~ * )weekkkk..aku da ase semacam kot...hahhahahhaha...tp xpe aku hrgai pe y b ckpkn...huhuhuu...

pas ambik pix smua...bru la aku gtau my b hasrat sbnr aku suh dia bwa aku ke pantai..huhuhu...aku nk curi pasir pantai cikit coz nk pnuhkan tuntutan subjek y aku ambik sem nihhh...huhuhuhu

laki nihhhh pencuri pasir....hahahhahah

pmpuan nihhh aslnyerr...DIRECTOR...last2 skli dia trn pdang skli kehkehkeh...nsb bek x nmpak mka kn...huhuhu

pas curi pasir smpat ag bt lmbang KECINTANAN ...woooo...de ke prkataan cmtuhhhh...huhuhu tp lau tngk baik2 cam ying n yang kn...dr segi warna..( putih n hitam ) hahhahahaha

gmbar nihhh lak diambk pas operasi mncuri selesai djlnkn...bkn main hepy ag b kn..ley curi psir ngan dianyerrr AYANG....hahahahhaahha

ni lak b pesan kt aku...y patung ni aku msti anggap cam aku n dia...msti sntiasa ade disisi n saling mlengkapi..walau ape pn trjadi...( hmmmm...trharu sgt... )...wktu nihhh ktaorg on d way blk ke RAWANG umh akak aku pas aku hbs klas kul 5...hhehehhehe..maka ngan itu tamat suda la cter tk hari  pertama....

HARI KEDUA

ermmmmmmm...tk hari kedua nihhh ktaorg da rncg nk ke bkt bntang tk beli brg ngan akak n abg ipar aku...tp gmbar diaorg xde la...x smpat nk snap..hehehhehehe...xpe sblm tu aku nk tnjuk resepi kuah rojak my b...org klantan pggil COLEK..hahahahha..jom kta tngk msti meleleh mlot korg kn...hahahahhaah

ha ni la my b nyerrr COLEK....aslnyerrr dia suh aku y bt tp aku bnda2 cmnihhh x brape terer sgt..hakhakhak....

pas siap smua ktorg pn bawa la ala2 bekal gtu ke bkt bntang...on d way nk kesana jem glerrr...borink tao dk lm kete lma2...so ktaorg pn wat la xtiviti "MENSNAP" pixxx...huhuhu

pix ni x bpe jlas sgt tp aku ska...cm de chaya2 gtu...chaya cnta la ktakan..hahahhaha...time ni ktaorg jd DATOK N DATIN...dk blakang kot...jarang tao ktorg ley nek kete dk blakang cian kn...( nmpak sgt slalunyerrr tmpt ktaorg sbg driver je )huhuhuhu...

pas snap 1 pix snap ag...n ag...n ag...borink kot...kta tngk sma2 erkkk...huhuhuhu

time nihhh dianyerrr borink TUHAN je tao...huhuhuhu...so ktaorg brstuju tk msj bbrapa ketika...walaupun kdudukan ktaorg hnya brsebelahan...hahhahahahah...hngga la smpai ke destinasi y dituju..kahkahkah...ntah pape kn...


HARI KETIGA

ni la saat2 trakhir ktaorg bersama...sdey sgt...tp x ley nk pape da...tket da bli so my b msti blk la...hikhikhik...smua ni slh aku...my b da ckp nk bli tket on d spot tp aku ni jns bt keje awl2...so trbli la tket awl...my b blk lm keadaan trpaksa...sdey sgt wktu 2...aku nangis smpai bngkak muka n mta aku...smua mmber2 ingt aku skt...hmmmmm....tp nk wat cmne kn..wlupun kta da rncg tp smuanyer da ditentukan..so kami pasrah....mybe de hikmah dia kn....( nk pjuk hti )

lam keadaan sdey pown..aku still nk trgelak ag...tngk pix nihhh siyes kn mka my b...korg tao dia ngah wat pe nihhh...men game ANGRY BIRD....time nihhh x tngk aku ponnn xpe...da de game y mnemani...hahahhahaha...tp aku thu b pn msti ase sdey kn nk tngglkn aku wlupn pasaaan 2 hnya sekelumit....


akhrnyerrr aku dpt gak snap gmbr b..y elok ckt hahahhaha...ni la knangan2 kami bersama tk bbrapa hri nih...hmmmm...tp rndu 2 ttp mnebal walaupun kami da jmpe...:(...mlm tu my b pn brangkat la blk ke kg ngan n aku pon mlepaskn my b ngan linangan air mata....hmmm....lov u so much my b...mmmuuuaaaahhhhh....

so..thats all knangan2 y kami cipta tk bbrapa hri nihhh..huhuhu..smoga jodoh brpihak pd kami..AMIN...k la guys aku chow lu k...bye...salam..ceria sokmo k...( ^ ^ )v













No comments:

Post a Comment

About Me

Follow by Email

Popular Posts

Followers