Tuesday, November 15, 2011

~ GiGi Oh GiGi ~

hai.....( * ~ * )..bbrapa hr nih aku diattack kesakitan pd gigi...skt y amt kot...
gigi2..npe la time cmnihhh ko nk skit...aku ingt bla da bsar ni x kna la pnyakit cmnihhh..
upenyerrr ko ni wjud ag biarpun umo aku da cmnihhh...huhuhuu



dlu aku prnh dgr org2 tua ckp...lm dnia nihhh de 3 pnyakit yang blh dktakan kesakitannyerrr y amt sgt..

1. sakaratul maut
2.sakit melahirkan anak....
3.sakit gigi....

subahanallah....ptt la aku skt smcm jerr...x thn babe...da x thu nk wat cmnerrr....
nk jmpe dktor...aku ni bkn jns y ska date ngan dktor....a.k.a pnakut...hikhikhiik...
skit kot wei...cbut gigi...hukhukhuk
xmao3....


biarpn dktor gigi tu baik aku ttp xmao p jmpe...tp skit aku nihhh  mkin jd2  jer...
hwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
nk je aku gtau...


gigi oh gigi...ley x ko jgn skit ag...aku syg nk buang ko taw...aku x smpai hti nk psahkn ko dr aku...

p / s : pdahal tkt nk g cbut gigi...hukhuk ( !  ~  ! ) xde lmbang peace no war da...hikhikhik...
sakit2....

Monday, November 14, 2011

~ My LiTtLe oNe ~

salam....hye guys u olls pe cerrr????chat???mdh2an korg shat la ek....da lma da aku x mnjenguk ke lam blogger nihhh..kuikuikui..hr nih aku nk kngsi kn brita gmbira ngan korg...d new one n latestnyerrr...huhuhuhu..

hr nihhh aku nk mmperkenalkan " my new little one " kehkehkeh...ntah btol ntah tidak akunyerrr language...tp xpe bntai jerrr...org barat pn x ksah sal grammar diorg..pe eku kesah kn????huhu..da trsasulll nihhh...

sory2...buang msa lak kn...aku nk knalkan...scandal aku y baru " MUHAMMAD EIMAN RAZZIN "..huhuhu...hbt x..abg aku pggil dia RAJIN...hahahha klakar kn...ornyerrr????of coz la cute miut..cm aku hakhakhak...
jom2 kta tngk pix dia...huhuhuh


haa....ni la dia scandal trbaru aku..hakhak...cute kn...EIMAN RAZZIN...tang EIMAN tuhhh mummy n papa dia bg...tang RAZZIN tu..asyu dia la y bg...a.k.a...aku lorhhh..hahhahaha..
meh kta tngk gmbr dia y lain...hehehe

da pndai nk main da...tp y ni mmng aktif msa lm protttt mummy dia ag...hahahaah


cakkkkk!!!!!!!huggies baby baby  b...hahahhaha..geram2..

ni kes x lpas nk sendawa la nihhh...huhuhuhu cian my baby kn...



ni gmbar first sbaik aku tbe kt umah...huhuhuh..

tngk...tdo pon ley snyum...cm thu2 je asyu dia nk shoot pix dia...hahahha bijak2....

ni lak gmbar trakhir aku xmpat snap sblm aku brangkat ke bangi...tu pon dia tdo ag...nk tggu dia bgn cmpem x bgn awl2...biase la jga mlm...keje shift kn..hakhakhak...

tu sal scandal bru aku...skunk aku nk knalkan scandal aku y lma..tp still cyg dia tau...hakhakhak...nm scandal aku y ni lak..." ABDUL MUIZ HAZIM "..alim2 je nma kn...hopefully dia btol2 jd insan y sbegitu...huhuhumeh kta pix dia lak...




ni la MUIZ...de org ckp muka dia sma ngan aku....hahahh...tp bla aku tngk kt crmin..mmng sma ngan muka aku...x pe kra dia bruntong la ikt muka aku...kahkahkah...pasan lak asyu ek....
k la tu je aku nk gtau korg...sal scandal aku..amacam...ok sgt la kn...hahahha...

k la guys...adios...aku mao brambos...hahahha...sowie...ayt cantik lak...huuuhuhu..
k guys bye2...
( ^ ^ )v...

About Me

Follow by Email

Popular Posts

Followers