Wednesday, December 28, 2011

~eXaM oH eXaM~

salam....camat ptang...huhuhu
letih...stress...penat...bingung...n y sma waktu dgnnya...:p
korg taw npe...

ni sbbnyer...
ha...time2 cmni smua rsa...smua pasaan da jd cmpur baur..cam rojak...
y bezanyerrr rojak ley ngap...y aku dk skunk ni x ley ngap...
huhuhuhu

tp.... 
nk wat cmnerrr kn da mmng tu la y stiap y brgelar..STUDENT.. kna lalui...

haisshhh...pe la nsib kn...
nk stdy mlas...burok bebeno pangai...
mak hntar blajar mlas la plak...
pe la nk jd kn...

cbe korg bygkn...
asl aku nk start stdy jerrr...
ni jadi kt aku...
so cmnerrr????pe aku nk wat...
klehkehkeh...
len2..dasyat tol ko ni...

lau bley aku ni time2 nk exm ni
ha...bguskan aku...
y jd maslahnyerrr...
aku y disturb org...kahkahkah...
ckp mnyampah!!!!huhuhuhu

al maklum la...
hahahhaa...
tp 
bla pk blik pas exm alek kg...
hmmmm tu y best...
x sbar asenyerrr aku nk blk kg...
huhuhuhu...
coming home...yahuuuuuuu....

tp wat msa skunk ni aku x taw nk kta pe...
pk sal exm wat aku jd rsau...
tp
kekadang aku ase cm xde paperrr...x taw la...kuikuikui
cmner la nti hari kejadian tu ek...
dup dap dup dap dup dap....
agk2 pe jd t huhuhu
pnat aku nk memikirkannyerrr tnpa wat paperrr...

tp
isnyaALLAH...ngan doa n solat hajat  ibu n my gula2 hati ( abg )

tuk capai cita2 n harapan aku...( cam y abg ckpkn )...
aku yakin I CAN DO IT!!!!!!...chayok2 lenn...
U CAN DO IT!!!!!
hehhehehe...

so...
from now on..
aku kna la stdy hard n stdy smart...
huhuhu
mdh2an smuanyerrrr dipermudahkan...

tp 
sblm aku mngundur dri...
t0 all my beloved frenssss...
 c u at DG n KTAMS...huhuhu
( ^ ^ )V..








Monday, December 26, 2011

~hArApAn TaNpA sUaRa~

salam....
hri ni aku nk share ssuatu y smua org ( wanita ) impikan...
tp prkara cmni biasenyerrr org diamkan jerrr...2 la org pggil harapan tnpa suara...


aku yakin smua org de harapan msg2 kn...so am i...huhuhu
bla umo aku da mnjengah 23 thun ni...korg thu pe akunyerrr hrpn...
y pasti hnya 1...hahhaha

stelah skian lma aku mnnti...
1 hri my ABG syg...msej...
jom kta tngk...hehehe

abg : ayg abg da gtau ma sal kta bln 5 ni...ayg nk tau x pe jwpn ma , mek  , n abh???
ayg : pe bang...( pendek , ringkas dan padat..tp siyes brdebar...)huhu
abg : jeng3...jwpn sume bgini...xyah la mrisik  baik ikat tunang trs...
ayg : ermm...(lpe lak jwpn aku ape...sowie...)hehhe tp y pasti ayg x ksah...

ha...bla dgr je cmtu...hti aku trs brbunga2..tw..keje aku spanjang hari adlah SENYUM...x prlu kta apa2...hahahhaha...

2 la hrpn aku y satu tu..huhuhu
aku hrp aku dijodohkan dengan MOHD ALIFF...( my yuyunk..)


semoga smuanyerr diprmudahkan...amin...
aku hrp xde ape2 y mnghalang kami tk wat benda baik 2...
mngikat silaturrahim...y kekal abadi insyaALLAH..
smoga hbgn kami sntiasa brada di bawah payung RAHMAT N KEBERKATANNYA...


semakin hari aku semakin x sbar mnnti saat tu...
kdg2 aku pk adakah hri tu akn mncul sperti y aku inginkn...
hmmm...sbar len sbar...
stiap ktentuanNYA adlh y trbaik tk kmuu...:)


insayaallah...1 hri nti ( mybe bln 12 tahun 2012 ) saat ni akn mncul juga..
ku kn mnnti saat ni ngan pnh sabar...

hmm...bla da dgr sal tunang tu...aku mla la dk cri2...bnda ni..
hehehhe...x sbar2 kn???sje je nk usya2 kn..
prmudahkan keje nti..huhuhu

msa kcik aku slalu brangan nk jd burung...
plik kn????da elok2 jd org nk jd brg lak...
aku syukur sgt aku dciptakan sbg HOMO SAPIEN...hehhe...
lau aku jd brg x dpt la aku jmpe abg aku tu...hehehhe..
smbung2...mrepek je kn...
dek krana angan2 tu...aku ingt hri brsejarah aku nti..brgelar RAJA  SEHARI..
.aku impikan plamin sangkar...cam burung...huhuhu
x hbs2...dr kcik smpai la jd wanita cm skunk..(wanita kerrr)...huhuu

that's my HARAPAN TANPA SUARA aku...
coz skunk ni x ley brsuara ag sal tu...
alek cti nti br nk gatu bonda trsyg...hehehhe...

MEI...aku tggu ko...moga2 ko jd bulan y brmkna tuk aku..
smpena besday my abg syg...besday syg abg..hehe..n bula tk prtunangan kami..


hopefully sgalanya brjalan sperti y drancang...AMIN...

so guys...that's all 4 today...
doakn semoga hti kami dstukan sbg pasangan suami istri y sah k..
 n 
AKU...
sebagai seorang y brgelar kekasih...
ni adlah doa n hrpn aku...
p/s : abg...alert taw...heheh

Doa Seorang Kekasih

Oh Tuhan, seandainya telah Kau catatkan 
Dia milikku, tercipta untuk diriku 
Satukanlah hatinya dengan hatiku 
Titipkanlah kebahagiaan 

Ya Allah, ku mohon 
Apa yang telah Kau takdirkan 
Ku harap dia adalah yang terbaik buatku 
Kerana Engkau tahu segala isi hatiku 
Pelihara daku dari kemurkaanMu 

Ya Tuhanku, yang Maha Pemurah 
Beri kekuatan jua harapan 
Membina diri yang lesu tak bermaya 
Semaikan setulus kasih di jiwa 

Ku pasrah kepadaMu 
Kurniakanlah aku 
Pasangan yang beriman 
Bisa menemani aku 
Supaya ku dan dia 
Dapat melayar bahtera 
Ke muara cinta yang Engkau redhai 

Ya Tuhanku, yang Maha Pengasih 
Engkau sahaja pemeliharaku 
Dengarkan rintihan hambaMu ini 
Jangan Engkau biarkan ku sendiri 

Agarku bisa bahagia 
Walau tanpa bersamanya 
Gantikanlah yang hilang 
Tumbuhkan yang telah patah 
Ku inginkan bahagia 
Di dunia dan akhirat 
PadaMu Tuhan ku mohon segala

bye2...
( ^ ^ )v





Tuesday, December 20, 2011

~sUaTu pEnaNtIaN~

actually ni mimik mka aku y sbnr................................=> ( " ~ " ) ( sedih ) 
tp sbb pix ats tu cntekkk...aku insert la kn...:( 
x ska nk coret bnda cmnihhh...
tp aku x thu nk luahkan kt sape waktu2 cmnih...
blog je la teman y sntiasa menanti aku...

semalam , kelmarin  , yesterday...n y sma wktu dgnnya..
akunyerrrr...


dpat la jmpe sseorang...
tp aku phm kekangan masa y tdak menemukan kami...
xpe aku phm...aku terima...dan aku redha...

but the scene is...
bla aku call
dia akn ckp 

xpe...aku phm mybe dia segan nk ckp dpn mmber dia..
dia still de keje y prlu dslesaikan ag..
fine...aku ley go on ag...

lbh krg  3 jam lbh..
aku call...
a : wat pe..
b : baring2 je 
a : x msj pon...
b : xde kdt...
bla dgr ayt tu aku da x taw nk kta pe...
tp xpe aku trskn...
b : lm tggu???
a :  rsa2..
b : lm jgak...(  si a dgr jwpn cmtu tmprture da mula naik )
a : lau thu x per...
...................................( trdiam ) 
b : wat pe..
a : wat keje
b : da lwt ni...
ley dia gna akunyerrr jwpn sbg alasan dia x cntact aku...
b : a** kn wat keje x mao ggu...
a :  bknnyer kta ckp 4 jam ponnn...xpe la nk wak keje...

punyerrr la lma aku tggu....
da thu aku dk tggu tp x wat paper gak...
cam sj je wat x thu...

tol la kta org...
PENANTIAN 


SUATU PENYEKSAAN...

hati aku ttbe jew sedih bla dgr dia ckp cmtu...
wahai hati...jgn la ko trlalu lemah...
lau ko kuat aku pon akn jd kuat..
tp
lau ko lemah aku pon ikt lemah...
pe y aku mmpu wat...
luahkn sgalanyerr...ngan titisan2 , manik2  , air mata y mngalir...
sgt2 trkilan...

( ! ~ ! )
hopefully i 'll b fine
da.....



Monday, December 19, 2011

~i WaNt DiS SwEeT MoMeNt~

salam...cumerrr.....
ermmm...hr ni ttbe jew aku ase nk share 1 vdeo y sgt3 sweet bg aku...lau aku diberi pluang tuk mrasai moment y cmtu..msti aku pon nangis cm adik lm vdeo tu...


u r d lucky one ( adik )...coz dpt laki y baik n sgt rmantik...hehehehe...
ttbe jew nk tacing....


hmmmm....jom kta tngk sm2 vdeo tu...n kta sm2 hyti n bygkn seandainya itu y trjadi kt ktew...:)

video
 sweet kn???

aku pn nk cmtu....:(
tp itu la tkdir adik tu...tkdir aku x kn sma ngan dia...
andai itu takdirnya...
aku redha..

hihihihi...smua copy paste dr novel..huhuuhu
tp siyesly aku pn nk cmtu gak lau boley....:(

hopefully...one day...aku akn rsai gak kesweetan cmtu...hehehhehe

p/s : ABG....
ayg nk abg jd rmantik gak taw...
ayg taw abg de jgak sense of rmantik tu p abg x nk tnjukkan...
t pas kta kawen ( insyaAllah ) abg jd suami y rmantik k...
hehehheeh...
lov abg sgt...

tuk kwn2 smua...hayati la vdeo tu k...
aku psti kmoo smua gak cm aku y inginkn moment y cmtu..lm hdp kmoo walaupun skejap cma kn...
aisshhhh...sbar la wahai hatii...jauhilah dr sikap dengki...
k u ollsss...bye c u laterrrrrrrrrrrr...
( ^ ^ )v

Sunday, December 18, 2011

~ShArInG Is cArInG~

Salam...u ollss...
da lma kan aku x mngupdate belogg nihhh...
sementara kerajinan masih melekat  kat dri aku wat msa skrg ni bek aku update belogg nihhh...

p/s : de sbb lain sbnrnyerrr...hahahhah

hari ni aku nk share sal prctian aku ke TELUK INTAN umah my bestest fwenzz...SITI AHSIAH ISMAIL A 126828...hahahah skema kn?????

kra prctian ni skli ngan memeriahkan mjlis kawen akak dia la...kra ngan adenyerrr ktaorg ni mmeriahkan lagi mjlis la...kehkehkeh....

jom2 kta tngk pe jd mjlis tuhhh...huhuhu

ha...ni time pas bru akad nikah...pas pngantin ktorg lak mlaram...tp asi jd model ktorg...hahahha
wktu akad nikah tu aku mnitiskan air mata..aku sdri x thu nape...mybe naluri tk aku brgelar istri da tbe.kehkehkeh...ayt gatl bebeno..X LEY  BLA LA KO LEEN...hahahha

y ni lak ktorg xde keje so pe ag kan..brgmbar sakan la..hahahah...lau x nti tkt kmpunan lak..huhuhu

nk tngk ag?????
bnyak ag jgn bmbg...jom2...
ni lak keesokan hrinyerr...wktu ni ngah xde keje...tnya tuan rumah pon dia jwab...dia pon x  thu nk wat pe...
hehehehe..so pe ag posing time lerrr...hehehe..

brgmbar sakan kn????hahhahaha...
biase lerrrr...bla ag kn...tp ayu kn3??
hahahaha:P

huhuhu..x hbs2 kn...si panjang n si pendek...
hahahhaha
p/s : jue sowie....:)

y ni la kra gmbr plg baik ktorg ambik...nagh wat kje tu...tp ni stu je la pix wat keje y len..ntah paperrr kehkehkeh...
wktu ni ktorg diperlukan tuk hias meja mkn mngadap pengantin...tuk 2 psgn tu...
setelah ktorg berusaha smuanyerr slesai la sda...
hikhikhik..bjet cm bgus je kn???

jom tngk pix sterusnya...huhuhu
ni da xde keje blk la ni..hahhaha




ha...ni smua gmbr xde keje la ni hahahahahha...
posing sana posing sini...
nsb baik x rntuh je plamin tu...
heheheheh

skunk ni bru la aku nk tnjukkn gmbr pngantin tu...sweet sgt...jom kita sksikan...

ni la gmbr akak n abg asi...shantekk kn???

aip....de ag upenyerrr gmbr ktorg..hahahhaha
x hbs2 ag sesi fotografi ktorang kn...huhuhu

y ni posing versi gud gurlz la...hahahhaha

stelah pnt ktorg berposing sakan,,ptg tu ktorg kuar la jap ambik angin kt area kg tu...jom kta tngk..



of coz la ktorg posing gak kn...hahahha 
tp bndang ni cnteeekkk sgt..
aman..damai..tnang sgt2...taw..

ni ala2 candid la..hahaha..tp kra ok la.kn...huhuhu
ttbe jew trpikir nti kwen nk ambik  gmbr outdoor kt bndang...shanteeekkk sgt...
hopefully...prkhwinan y trjalin tu akn jd cm bndang tu aman...damai..tenang...y akan mnjamin ksejahteraan dan kebahagiaan y brpjgn amin...heheheh...

p/s : tuk abg...t kta kwen kta posing kt bndang kt umah abg k...umh ayg xde bndang ade hutan jew...lau kt bndang kt ley jd org2an tp lau kt hutan xkn nk jd org utan kot...hahahah xmao k..
kta posing sweet mweeet nti k my gula2 hati ( sweetheart )..huhuhcyg abg...

k la guys...t kta share ag k...
bye...
'SELAMAT PENGANTIN BARU'
( ^ ^ )V














Tuesday, November 15, 2011

~ GiGi Oh GiGi ~

hai.....( * ~ * )..bbrapa hr nih aku diattack kesakitan pd gigi...skt y amt kot...
gigi2..npe la time cmnihhh ko nk skit...aku ingt bla da bsar ni x kna la pnyakit cmnihhh..
upenyerrr ko ni wjud ag biarpun umo aku da cmnihhh...huhuhuu



dlu aku prnh dgr org2 tua ckp...lm dnia nihhh de 3 pnyakit yang blh dktakan kesakitannyerrr y amt sgt..

1. sakaratul maut
2.sakit melahirkan anak....
3.sakit gigi....

subahanallah....ptt la aku skt smcm jerr...x thn babe...da x thu nk wat cmnerrr....
nk jmpe dktor...aku ni bkn jns y ska date ngan dktor....a.k.a pnakut...hikhikhiik...
skit kot wei...cbut gigi...hukhukhuk
xmao3....


biarpn dktor gigi tu baik aku ttp xmao p jmpe...tp skit aku nihhh  mkin jd2  jer...
hwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
nk je aku gtau...


gigi oh gigi...ley x ko jgn skit ag...aku syg nk buang ko taw...aku x smpai hti nk psahkn ko dr aku...

p / s : pdahal tkt nk g cbut gigi...hukhuk ( !  ~  ! ) xde lmbang peace no war da...hikhikhik...
sakit2....

Monday, November 14, 2011

~ My LiTtLe oNe ~

salam....hye guys u olls pe cerrr????chat???mdh2an korg shat la ek....da lma da aku x mnjenguk ke lam blogger nihhh..kuikuikui..hr nih aku nk kngsi kn brita gmbira ngan korg...d new one n latestnyerrr...huhuhuhu..

hr nihhh aku nk mmperkenalkan " my new little one " kehkehkeh...ntah btol ntah tidak akunyerrr language...tp xpe bntai jerrr...org barat pn x ksah sal grammar diorg..pe eku kesah kn????huhu..da trsasulll nihhh...

sory2...buang msa lak kn...aku nk knalkan...scandal aku y baru " MUHAMMAD EIMAN RAZZIN "..huhuhu...hbt x..abg aku pggil dia RAJIN...hahahha klakar kn...ornyerrr????of coz la cute miut..cm aku hakhakhak...
jom2 kta tngk pix dia...huhuhuh


haa....ni la dia scandal trbaru aku..hakhak...cute kn...EIMAN RAZZIN...tang EIMAN tuhhh mummy n papa dia bg...tang RAZZIN tu..asyu dia la y bg...a.k.a...aku lorhhh..hahhahaha..
meh kta tngk gmbr dia y lain...hehehe

da pndai nk main da...tp y ni mmng aktif msa lm protttt mummy dia ag...hahahaah


cakkkkk!!!!!!!huggies baby baby  b...hahahhaha..geram2..

ni kes x lpas nk sendawa la nihhh...huhuhuhu cian my baby kn...



ni gmbar first sbaik aku tbe kt umah...huhuhuh..

tngk...tdo pon ley snyum...cm thu2 je asyu dia nk shoot pix dia...hahahha bijak2....

ni lak gmbar trakhir aku xmpat snap sblm aku brangkat ke bangi...tu pon dia tdo ag...nk tggu dia bgn cmpem x bgn awl2...biase la jga mlm...keje shift kn..hakhakhak...

tu sal scandal bru aku...skunk aku nk knalkan scandal aku y lma..tp still cyg dia tau...hakhakhak...nm scandal aku y ni lak..." ABDUL MUIZ HAZIM "..alim2 je nma kn...hopefully dia btol2 jd insan y sbegitu...huhuhumeh kta pix dia lak...




ni la MUIZ...de org ckp muka dia sma ngan aku....hahahh...tp bla aku tngk kt crmin..mmng sma ngan muka aku...x pe kra dia bruntong la ikt muka aku...kahkahkah...pasan lak asyu ek....
k la tu je aku nk gtau korg...sal scandal aku..amacam...ok sgt la kn...hahahha...

k la guys...adios...aku mao brambos...hahahha...sowie...ayt cantik lak...huuuhuhu..
k guys bye2...
( ^ ^ )v...

Wednesday, October 26, 2011

~SuArA HaTiKu~

salam.....
mlm ni x thu la npe ttbe je "hati" aku cam sedih...sayu...sebak...n sgala "se" y ade la..
tp y aku psti n ykin...aku ase cm nk ngis je saat aku ase rindu kn "inchek chenta" saya..haishhh..x thu la npe...
bla ingtkn dia aku jd cm sebak sgt...
npe la hti aku ase cmni...wahai hati jauhkan dr sgala prasaan cmtu...

tuk abg...ayg x thu npe ayg cmni mlm ni..tp ayg nk abg jga dri leklok...
ayg syg abg sgt...
ayg doakan smuanyer diprmdhkan..tuk abg..tuk ayg n tuk smua...
tp siyesly...ayg rndukn abg sgt...
sgt abg...
rndu smpai wat ayg mnitiskan air mta...
ayg x thu npe...
ase rndu cm ayg da lma sgt x jmpe abg....

abg....
jga dri leklok k...
hti ayg sdey sgt saat ni bla ingt kt abg...
ayg x thu npe abg...

abg syg ayg kn????
tlg jga dri abg tuk ayg....
lov u abg...

sgt2 mrindui abg....( " ~ " )..

Saturday, October 15, 2011

~NeW ReSePi ~ ( MaGgI tEmPoYaK )




hah...plikkn?????ni la menu aku sehari2 lau aku mlas nk kuar blik p cafe...huhuhu best wooo...x cye????korg try la...tngk cm bese2 jer kn...tp ase dia pergghhhhhhh....best glerrrr...hngga mnjilat jari babe kehkehkeh...jgn tngk luaran jer...omputih kterr..."dont judge a book by its cove"r...mntap la akunyerrr language kn..hahahhaha
aku ase nk je cntact program JJCM 2...ko tau perrrr...jln2 cri mkn lorrhhhh...hahahah ...resepi dia snang jerrr...meh aku kasi korg...

1 - rendamkan maggi perisa tomyam lam air panas  selama beberapa minit
2 - bila maggi da lembik masukkan secubit ( atau ikt ska hti korg ) tempoyak ( y telah dijadikan sambal ) ke dalam maggi tadi...
3 - kacau sedikit sehingga sebati then sedia untuk di ngap...

yummmy....slamt mncuba...huhuhuh ..( ^ ^ )v

p / s : skunk ni aku tngh mnlantak menu ni la...huhuhuhu...

Thursday, October 13, 2011

~AiR MaTa Ku GuGuR lAgI~

iiiiii.....korg msti x cye kn lau aku gtau saat aku update bloggg nihhh air mata ku ggur ag...aku x thu nk cterrr cmnerrr...sbb bnda y trlalu kcl bg kaum ADAM...kaum HAWA y tggung sdrian...mmpukah sorg HAWA mnanggung smuanyerrr????? ingt la wahai kaun ADAM hal y korg anggp kcl   lm ssuatu hbgn tu..la akn jd racun 1 hr nnti...saat 2 br korg thu pe sbnrnyer mkna dsblk tiap2 ttsan air mta kaum HAWA y ggur...





Ya ALLAH...kuatkn la smgt ku tk smua ni...aku prnh dgr org ckp cinta 2 dtgnya dr ALLAH...bla kta  ade rsa cnta...2 tndanya ALLAH ade ngan kterrr...


mybe aku sorg y trlalu snsitif...tp klu keadaan cmnihhh brtrusan aku tkt aku x mmpu nk trime ag..aku mngaku y aku org y sgt snsitif lau bab2 cmnihhh...aku xska3!!!!!!!!!!!!!!!!


xska aku cmnihhhh !!!!!!!!!!!! 



xska sdey2!!!!!!!!!!!!!!...
tlg la phm aku!!!!!!!!!!!
ssh sgt kerrrr!!!!!!!!!!!
phm la y aku ni pn sorg pmpuan cm org lain!!!!!!!!!!!
ssh sgt kerr nk phm hti aku sbg sorg pmpuan...
tlg la......
tlg la aku...
tlg jgn cmni......
aku x nk cmnihhhh...
tlg la wahai tmn htiku....
tlg la.....( " ~ " ) 



                                                                          

Tuesday, October 11, 2011

~SaLaM tAkZiAh~

salam....hri ni aku nk ucpkn tkziah pda kluarga ABG aku diatas pemergian nenda trcinta..stlh sekian lma arwah skt akhirnya hri ni penderitaan arwah da berhenti...ayg hrp abg n fmily redha di ats pe y brlaku..

smua org akn mrasai khilgan cmnihhh...cma pe y brbeza pnerimaan sseorg tu...sma ada dia kuat tk trime smua ni atau tidak..ermmmmmm...tp bla kta da de kluarga sendri kta xkn trasa sgt khilngan 2 coz ALLAH da gntikan dengan kluarga y bru...

bla ade je kmatian cmnihhh aku trs tringatkn arwah ayh aku...thn ni da 17 thn ayh prgi mninggalkan aku...msa 2 umur aku bru 6 thn..siyesli aku x thu tentang khidupan n kmatian,,,bla aku tngk smua org mnangis aku ngan sdri trtnya2 nape aku sorg je y x mnangis..bla umur aku msk 8 thn bru la aku thu y ayh da prgi tnggalkan aku wat slamanya...msa aku hnya menangis je...msa 2 da 2 thn arwah ayh da xde tp saat 2 aku bru mnitiskan air mata...
 skrg aku da dwasa...tiap kali cti sem aku msti jenguk pusara ayh aku...tiap2 jumaat msti aku prgi..tp aku heran tiap2 kali raya aku msti x brpluang nk pg coz "mslah pmpuan "kn ne ley msk kwsan kubur....huhuhuh
ermmmm...aku doakan arwah dtmpatkan lm klngan org2 y briman....AMIN...

p/ s : tuk ABG....bnyakkn brsbar ek...ayg sntiasa ade ngan abg...smua 2 da dtntukan n ayg hrp abg ley trime smua ni ngan hti y tbh...pe y kta ley wat...bnykkn brdoa n sdekahkan al-Fatihah tk arwah...tkziah skli ag tk abg n kluarga...ayg syg abg sgt..<3<3<3....

c u guys...( * * )v

Monday, October 10, 2011

~~TrANsFoRmAsI~~

trasnformasi????pd pndpat aku trnsfrmasi ni satu perubahan...ermmmmmm..pe cter lak ek ngan trnsformasi ni...
nowadays...ley dkatakn de trnsfrmasi la y brlaku lm hbgn aku ngan my b...opssss..2 la trnsfrmasinyerrr...nk thu ek????hehehhe...lm 2 3 hari nihhh my b de mnta aku tkrkn pggilan B kpd ABANG...
hmmmmm.....aku ni spesis y agk skar la tk pggil org abg wlupun org 2 org y plg aku syg...
tp......
aku ttp akn cba tk pnuhi prmntaan my ABG....hehheheh
lm smggu nihhh aku dkra lm observation la..nk anggp praktikal pn blh hahahahh...tk unh my B kpd ABG...
dan.....
aku ase ni satu cbrn y agk bsr tk aku lm hbgn kmi...huhhuhuh
n.....
aku akn brusaha tk pggil dia ABG cm y dia nk...
hmmmmm....
mggu nihhh slama smnggu aku msh dberi kelonggaran lau aku trsasul pggil B...
tp....
tk mggu dpn tiada maaf bg driku ag...heeeee...aku ase TAKUT sgt...
nti trsasul ag pggil B....da trbiasa kn...
aku stuju n aku ikt je kmahuan dia...ni first time dia mnta aku wat bnda y aku ase x mmpu...
sblm ni.....
aku je dk mnta dia tnaikan pe je hasrat aku...
dan....
skrg giliran aku lak tk tunaikan hasrat dia...
bla aku tnya dia pe bezanya bla aku pggil dia B n ABG..
korg tao dia jwb perr....meh kta tngk..huhuhu

B = mnja je dgr bla ayg pggil B
ABG = ase lbh dhrmati n hbgn 2 sntiasa rasa cm bru je ag...de bnga2 cnta la...

hahahahhahaha....klakar kn?????x ley bla la....
ermmmmmm...xpe la lau da 2 kmahuan dia kn...aku CUBA......huhuhu

k la aku mnta dri dlu ek....bye...ceria slalu...( ^ ^ )v

About Me

Follow by Email

Popular Posts

Followers