Saturday, April 23, 2011

InDePeNdEnT gUrLz....huhu

monink..( *~ ^)..( ntah btol ntah tdk moninknya ) kehkehkeh...hri ni bru mrasa nk bgn awl...mrujuk pd tjuk diats...da mcm tls srt rsmi...haishhhh..bnyk lak songeh..cmnihhh la dpendekkan cterrrr..topik ni kuarr mybe coz aku still trase hti ngan smone nihh...tp pe pn aku y mnang...huhuhu (phm2 la ) gurlz y mnja dianggap mngada2 , mmbebankan n tdk blh berdikari..hmmmm...skli dgr cm btol...tp bla dpkirkan...sape kta cmtuhhhh...kn3???laki ni ponnn stu hal...dtg angin dia nk mnja2 x lak kta bnda 2 mmbebankan...tp time angin rbut taufan tsunami dia dtg pggil nma mnja pn slh...x phm aku...tp ingt la wahai kaun adam bahwasanya...berdri di sebelah kmoo tk mnyokong kamoo tk seumur hdp adlh seorg wanita tau...jthnya lelaki krna wanita n bgnnya llki jgk krna wanita...oleh itu hargai wanita2...opsssss wanita je dcc kmoo....x brmkna lau dia mnja2 dia sorg y mmbebankan...mnja sorg wanita lakdg2 dpt lmbutjn hti truna taw...( tp pd bnda y baik la )..lau dia x mnja spnjg hbgn tuhhh bru korg tahu...y mnja itu dprlukan tk harmonikan ssbuah prhbngan...cecece...da mcm pncramah bbs lak aku nihhhh...huhuhuh tp ni bkn prbalahan kaum atau gender k kwn2..ni just nk mluahkan pe y aku ase kahkahkah...(kes trsa hti x hbs2 )wkakakaka....xde la...just nk kngsi pe pnhrgai stiap insan y brsama anda x kra la llki ke pmpuan ke insan 2...y prlu di higlightkn 'HARGAI' hehehe...k cow lu...ceria slalu...

s+A+k+I+t H+a+T+i

aku x ska bla aku de lm keadaan cmnihhhh....npe la dia bt aku cmnihhh..aku akui y dia da bhgiakan aku tp smtime de gak bnda y dia bt aku bengang..yup mngkin mlot aku pn de mslah yakni mslah mlot longkang huhuhu tp plesss la bla aku tnya dlm nada siyes just jwb la ngan nda siyes gak...kdg2 kter ley jd budak2 tp kdg2 kta kna gak bcara cm org dwasa..( fuyyooo...cm da tua lak )..bla keadaan cmnihhh smua pasaan tmbul...benci + bengang + geram ..bla..bla..bla...smua y negatif la...aku thu dia a bt sgala2 tuk aku..n bkn sng dia nk sktkn hti aku..slalunyer dia je y mengalah..tp mlm nihhh aku x taw npe ley jd cmnihhh...ptt la dr awl2 ag aku dpt rsekan smthing wrong smwhere je  upenye..de scene nk jd...skt bhti ase!!!!!!!!aku ingt bla dia ltk fon nk call blk tp hmpehhhhhh ley dia tnggalkan aku lm keadaan y stress + srabut nihhh...smpai trdetik hti aku 'xpe2 ko tngk la nti 'huhuuu da mcm pe da..brdendam sakan...tp 1 je aku thu aku mmng syg dia...cma saat nihhh aku akui sgguh skt hti ini dprlakukan bgini...ya ALLAH kuatkan la hti aku...aku x nk call dia lm msa 2 3 hri nihhh hti aku ckp geram skunk....( * ~ *)..

p/s **sbnrnya aku tggu dia call dlu...da sblm nihhh dai y bnyk mngalah kn...kta tggu y lht kali nihhh sape y mnang....hahhahaha...( ley plak cmtuhhh ) k la c u....:P

Friday, April 22, 2011

saja nk kecoh2 huhu ( ^ ^ )v

iiiii...arini ttbe jew ase nk update blog...biar sblm ni x prnh update pon hakhakhak...actually kter bru nk brjinak-jinak ngan belog nihhh...almaklum lahhh..jakun la ktakan...sbnrnye xde pe pn nk di update kan huhu..cma mood 2 dtg bla trbca je belog sorg insan nihhh...sweet sgt dia nyerrr belog...lau la blh bertapa ngan dia lbh kurg 3 bln kn bgus wakakakaka...insan nihhh slalu sgt rjin mngupdate blog..lau dia x update msti kta trtnya2 xde ke bnda y dia nk cter...cm trtggu2 lak...cehhh da mcm tggu novel kluaran trbaru jew...kahkahkah...pe pn bt insan tuhhh( walau x knl sape dia ) rjin2 la mngupdate blog anda k...coz sya sdg mnntikan prkmbngan trbaru anda heheheh smile sokmo...heheehhe THE END...

About Me

Follow by Email

Popular Posts

Followers